Let me see you swag

Vet ni hur mycket ja har ansträngt mig eller?! Sminkade bara ena ögat för att testa lite inför imorgon. Inte så svårt...
Men att ta en bild där man bara ser ena ögat på sig själv de va svårt. Bra resultat blev det inte heller. Instagram kunde inte göra saken bättre heller. Men så här blev de OTROLIGT fina resultatet.



Spystjärna

Här har vi en riktig gentleman. Nä men man hör ju de på namnet, han är söt!
Varit en lång rolig dag på jobbet idag. Fick torka äcklig spya... Men de va värt för jag fick en spystjärna för att jag gjorde det.

Varför ska de alltid vara ja som måste göra allt äckligt överallt? :(



Bk makes you fet

Asså pommes är ju feta grejer de vet ju vi alla om. Men visste ni att man får fett hår av att jobba på BK med. Nu blir de duschen!


Julrea in my <3

Var i stan idag med Johanna typ. Fint tajmat att precis när ja kom in till stan skulle Charlotte och Sussana gå. Fick se dom iaf. Fick en dos Josefin också. Johanna du är en trogen shoppare. Vi köpte massa saker... Bland annat massa fina ögonskuggor som jag lekte lite med när jag kom hem.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50de2ad5e087c35c660ffe62.jpg" class="image">


Fint sms till al

Asså Carro just behave! Smsa min al väldigt fint efter juldagen... Hon heter Sophie inte sophoefe. Nä nu skäms ja. Man hade ju kunnat tro att jag hade smyg anställt någon rysk bagare som inte kan laga burgare.


Hopp

Ja är ingen bangare men ikväll va ja de ååh


Epic

Säger bara en grej de går inte och lyssna på partymusik och inte bli taggad. Funderar på om de blir utgång ikväll asså..


Han är värdelös ikväll

Jätte jätte fel! Dumma iPhone som inte vill skriva mitt nya namn! BUSKUR en sån som man busar i. Ikväll dislikar ja dig värdelösa iPhone, du suger.


Busskur-1s=buskur

Har en stor ångestattack på g... Det gäller nyår. Om den ska tillbringas i stora höga eller i stan eller kanske i en busskur. Ifall att nyår skulle råkas spenderas i en busskur gör jag om namnet till busskur. I got a plan!


Lite mer juice i livet tack

Denna goda juice kostar endast 8 kr på Willys. Så värt va!
Skulle egentligen blandat den med malibu i tisdags men bestämde mig för att spara den till något bättre tillfälle. De tillfället kom nu.


Victorias secret fashion show

Gud va taggad ja blev! Efter nyår börjar hård träningen asså då ska de brännas fett and then...? sen tror ja nog att USA är redo för mig! Nä men serri då kan inte gå runt och va en fetknopp längre.

Dudoudu do do do do tararataaaa har glee låten på hjärnan




Spök dyslexi

Ser en del grammatiska fel i mitt förra inlägg, får väl ta och skylla på dyslexin som jag egentligen inte ens har.
Nu är iallafall mina tånaglar nymålade och tanken är att jag ska sova. Jag kommer sova, själv i min egna säng. Bästa.


Soffläge

Ligger i Jennifer soffa och såååver. Nä hon sover jag är vaken. Rätt ska de va. Gårdagen jätte bra! Vi däcka i stan och idag har vi längtat efter ett gött soffläge. Så ja godnatt på er.


Glad ändå

Ont överallt


Natt slumrar

Har haft en underbar jul på alla sätt. Presenter är inte allt vad julen handlar om men fick väldigt fina iaf. Julen handlar om julrim, kärlek och om mat med tror jag.

Jul är kul du är ful
Kom hit om du vill, idag har vi ätit sill
Nu säger jag godnatt från mig och min katt


Julhälsning från farmor

Julen t


Sz

//farmor som försöker förstå sig på bloggen



Juldags morgon

Hade inte planerar att bli sjuk såhär lagom till jul. Men efter att ha stått ute i kylan i 2 timmar i Norge så fick man sig en förkylning. Va uppe klockan 7 i morse för att äta frukost med mamma som jobbar till 12 idag.

Roligaste i morse när jag öppna Pontus paket och han öppna mitt. Jag fick supra skor och han fick Jeffrey campell de kan nog bli fint. Ja vi fick tjuvstarta med ett paket.

Här få ni en bild från julen 2007 i san Diego.


Så norsk

Ny skal jeg såve lit


Kärleks förklaring

Asså Swedish house maffia konserten i Oslo va lika grym som ni trodde! Bra ljud, bra ljus, bra stämning, bra vänner och dom va grymma!

Oslo resan var rätt galen började med lite trubbel men sen blev allting bara bättre och bättre hade världens flyt!


En bild såklart

Haha fail att de inte kom nån bild på förra inlägget.


Perfection

Klänningen, ringen, örhängena, nagellacket, sminket, håret allting va fint. Hon va fin. Vi summerar allt med ett ord, inspiration.


Hos vakten

Imon åker vi till Oslo och de är jag som har ''fixat'' boendet, hoppas de blir bra. Annars får jag nog stryk. Men jag tror de blir rätt fint faktiskt, ska bo i vaktens hus en halvtimma från Oslo. De är tak över huvudet. Vad mer behöver fattiga bkare?!


(Vakten till högers hus)


En dag innan jul

Har fixar lite julklappar idag men är inte färdig. Käkade även julbord med familjen. Jag har sagt det förut men ja säger det igen, känns som att julen börjar närma sig!
Ikväll är ja hemma och pyntar o packar.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50d357ac9606ee441169acc6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50d357ac9606ee441169acc6.jpg" class="image">


Bra

Nödvändig app inför Oslo! I somras blev ja av med 2 iPhones och det var ganska ovärda pengar så tänker hålla hårt i telefonen denna gången....!!!


Ikea

Var på Ikea förut idag med Julia, Josefin och Johanna. Shoppade loss eller nä ja hittade faktiskt inget speciellt...eller?!
Julia körde till Ikea med, jätte duktig är hon! Hoppas folk vill åka med mig en vacker dag när ja får körkort.

Dagens goda gärning: ge bort herr nalle till ett barn.

Ikväll har jag varit hos Carlström med Linnea.




Whopper tävling

Var på jobbet imorse och hade whopper tävling. Jätte kul haha!
Trodde faktiskt att Jennifer eller Tess skulle vinna, men det blev våran grymma al som vann. Har en rolig film att visa er någon gång i livet med hehe haha kul.


Blodigt allvar

Imon är de whopper tävling på jobbet. Ganska onödigt att jag är med eftersom ja knappt står i köket. Men varför inte?
Man kan ju vinna en resa till Dubai!!


Tuttebomb

Hade världens flyt förut och gjorde massvis med fynd. Köpte en jätte fin nyårsklänning med som jag är jätte nöjd med. När jag kom hem prova ja den och mamma tyckte ja såg ut som en tuttebomb i den. #hata #mina #bröst Men de va ju bra att hon sa så en mindre julklapp att köpa då! Min bror ska få de finaste som finns. Pappa med. Och alla andra som gilla klänningen! Mamma ska få en servett typ eller en strumpa med hål i.

De är typ de här ja vill göra

1. Swedish house mafia
2. Ha en grym jul
3. Nyår
4. Ta körkort
5. Vara ensam hemma en hel vecka
6. Praktik i Oslo
7. Studenten
8. Summerburst
9. Ha en skön svensk sommar
10. Flytta till USA

Och de bästa är att de är nog så de kommer bli, underbart!


A girl just as hot at the shoes she choose

Har precis klickat hem en julklapp till mig. Från mamma önskar carros konto...
Hoppas Jeffrey campell är så sköna som alla säger, och de blev en klassisk modell för de va de ja ville ha.


Inte blond!!

Ville bara säga en grej. Ja ser inte ut såhär. Denna bilden är från mina yngre dagar. Nu har jag blivit gammal och grå. Ungefär. Iaf inte blond, som de ser ut som på bilden.



Krig

Än så länge har han ingen ring på fingret!! De där med nyår va ju dock lite synd.


Julstrumpa

Nu är det julstädat och julpyntat här. Eller ja iaf så finns de en julstrumpa i rummet. Ifall att tomten skulle komma tidigare än väntat. Man vet ju aldrig.


Lördagsmys

David va här en stud förut rätt så mysigt ändå. Åkte i hans bil lite och kolla film. Nu ska ja sova :)


Läskiga barn

De är alltså dom har små som jag har tagit hand om hela dagen. Hjälpte dom på och av scenen och dom va så duktiga så. Men just nu har jag huvudvärk och ja tror de kan bero på att barnen var rätt vilda.


Dansshow

Idag blir de att hänga på mimers hela dagen och hjälpa de små på och av scen osånt. Extra kul att jag och Emelia har samma grupp med.



Be mine

Leo i nause är den snyggaste som finns! Hoppas ja får träffa nause någon gång i livet. Eller iaf Leo!


Just like a circus

Körde i Lundby tunneln och de gick skita bra! Nu sitter ja i bilen och dunkar Britney. Kommer aldrig tröttna på hennes låtar hehe


Lucia

Att åka till farmor och lussa har vi gjort sen vi va små. Men hon blev rätt så överraskad när vi kom idag och lussa. Farmor är den roligaste som finns med, hon berättade att för engångskull kände hon att rådjuren kändes som hennes kompisar. Och hennes högsta önskan är att hon någon gång ska få göra hennes alldeles egna ringsignal på sin telefon.

De är inte mycket dom begär dom gamla haha


Sjöfarts museum

Var på sjöfartsmuseet idag. Hitta en cool båt där med som gunga. Nu så ska jag snart till farmor och lussa för henne, haha! En sak vi missa när vi var på sjöfartsmuseet! Att min morfars fartyg fanns där. Hur coolt är inte de?! Så berätta pappa de när ja kommer hem med :(

Julbak igen

Var i stan med Julia, Charlotte och Johanna förut. Var jätte taggad på och köpa massa grejor men mission failed, dom hade ingenting på raglady idag. Men jag och Johanna fick gratis kaffe, och gratis är ju gott. Eller?! Nä inte idag. Sen åkte jag till finaste carroA och baka pepparkakor. Var också på presentproffset och köpte julklapp till farmor. Jag är jätte nöjd med julklappen till henne men kommer bli ledsen när hon öppnar den för paketet är så fint. Men eftersom de är insidan som räknas så är insidan minst lika fin. Farmor ja vet att du läser min blogg! :D

Juicy

Vill ha svart eller vit. Tror helst ja vill ha vit.


Wake me up before you go

De här håller inte...glömmer ställa alarm på morgonen. Ja så kan det gå!
Men jaja, eftersom att min buss inte gå förs kl 11 så ska ja fixa lite bra saker :))


Flitig tjej

Gissa vem som va den ända som va på teorilektionen?! Japp de va jag de, så de blev privat lektion. Väldigt intressant idag faktiskt, han kom av sig lite och började prata om hiv och sånt istället, haha

Sen när jag kom hem bakade vi pepparkakor. Snart är de jul!

Pontus gör pepparkaks posen med! ;)



Lurad

Man måste vara smart om man ska vinna spotify emot sin envise bror som aldrig ger sig!!!


Förändring

Kommer jag verkligen överleva utan spotify premium??
Tror de får bli att beställa nytt typ imon!!


Salt

Ja ska börja säga salt :)


18årsmiddag och valand

Äntligen funkar appen som den ska. Då vill ja först och främst berätta för er om i fredags.Vi hade en jätte lyckad kväll iaf och vi firade bästa Charlotte! Tänk va kul att minstingen med är 18, haha! :*


Och såklart jätte kul att hennes tvillingsyster Sussana med är 18!! Grattis grattis, hoppas ni båda hade en minnesvärd kväll! <3<3

(Ja hade ingen minnesvärd kväll, eller aa )


Nån som har John blunds nummer?!

De har inte ens vart stressigt idag på jobbet. Fattar inte varför de inte går. I need to sleep!

Pliiis

Har seriösa sömn problem asså!! De går ju inte att slappna av. Och mitt hjärta låter typ. Blir väl så när man har dålig kondis. Så dålig kondis att ja inte ens kan sova.

Ett hemligt knep

Jaha så bilden blev sne nu också... Ett tips från mig. Vänd på huvudet inte på datorn!!! De är mycket effektivare :)

Julkänslan är maxad

Idag har jag jobbat hela dagen. Att jobba på Burger king på julen ger julkänsla kan ja lova! Vi har julpyntat hela restaurangen och springer runt med tomteluvor. Sa ja att vi lyssnar på julmusik med? Mysmys asså!

!!!!

Blogg.se appen suger!

Tråkigt men bra

Vaknade med panik i morse så blev ingen skola för mig haha! Har istället spenderat hela dagen hos kära Bosse. Har kört dubbellektioner och massa bra grejs. Så nu ska ja ge mig själv lite egoboost och kolla på Sveriges värsta bilförare.


Paddan

De bästa med ipaden är att man kan kolla tv, så nu ska ja kolla heartbeats och julkalendern :))


nostalgi

Kommer ihåg den här kvällen. Linnea va asglad för hennes pappa hade köpt ut 2,25or till oss, haha! De va på den tiden som man inte visste vad bakfylla va. Kanske en rätt go tid? eeh ja!

Röd express

Har inte haft något vidare flyt idag asså... Startade dagen med en två timmars lång bussresa som egentligen bara skulle tagit knappt 45 min. Nu sitter ja på äckel röd igen som va sen igen!!


@bosse

Ser ni rummet eller? De är här ja spenderar mina tisdagar. De roligaste av allt är att de typ alltid bara är jag som är här. Vart är mitt VIP kort??!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50be1200ddf2b36a3000046c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50be1200ddf2b36a3000046c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50be1200ddf2b36a3000046c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50be1200ddf2b36a3000046c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2012/pic_50be1288ddf2b369f80004a0.jpg" class="image">


Super bra!

Har haft en så otroligt skön och prisvärd bh på mig idag. Ska nog gå och köpa fler sådana. Var på ÖB förut med Josefin och skulle köpa glitter ögonskugga, men dom hade inte de så med andra ord en misslyckad shopping.
Träffade en tjej ute i lördags som sa att hon hade köpte de där. Men jakten är inte slut, ja ska allt försöka hitta de någon annanstans.


Mega as

Tänk om man hade kunnat stå på en rumpa!! Asså ja hade varit lyckligast i världen ifall ja hade haft den talangen. Hade dock inte vart lyckligast i världen ifall ja hade haft en rumpa som folk hade kunnat stå på... Hade ju iofs kunnat erbjuda ståplats på mig då men men, man kan ju inte ha allt!


Första advent

Idag var de första advent, planen va att ja skulle hänga med familjen till kyrkan. Men var alldeles för slö för de. Mamma blev sur för de, men asså ja får inte ut något av kyrkan, jag kan redan allt om Gud. Om Gud är som en uppkörning, så har jag redan kört upp honom. Nä förlåt menade inte riktigt så..

Lite glögg blev de idag iaf :))


Sense och pc

Haft en mysdag hos Carro. Såg adventskalendern osånt och ja har bestämt mig för att ja ska följa den i år. Kan va värt.

Senare mötte vi upp thobbe i stan och satt på sens och hängde där. Sen kom de fler folk så drog vi vidare till pc. De va första gången ja va på pc och rätt mysigt ställe. Sköna bartender med. Fick inte ens veta vad drinkarna ja beställde hette för de va tydligen hemligt. Kvällen slutade ganska oväntat, men alla lever oså, check!

Kokosnötter är kokoshuvuden gå och ät era kokosbollar!!!


Aa ja men tjaaa

Sitter på bussen påväg till CarroA! Verkligen längesen vi sågs nu så ska bli kul att äntligen få se dig. Vi ska hänga på sence och bli fulla osv :)))


RSS 2.0