Spa time

Tar man kort med en p12:a får man ju göra p12:a-posen!
Vi har lite spa time ikväll :))


Röda byxor

Om ja inte hade haft fula mjukis byxor på mig hade jag hoppat ur bilen och kollat in de röda byxorna där. Dom kändes sååå Carro!


Åker hit och dit

Hann knappt börja innan vi sluta idag. Yes men skönt att redan va på väg hemåt :)

En svart kaffe på de. Tänkte att jag skulle försöka börja med de, får ju ändå alltid de på bilskolan och de är mer "vuxet" med svart!

Råka få 2, hmm

Posted: kl 9:00




Sommaren 2012

De är sjukt va man saknar alla spontana festkvällar från 2012. Men tror de kommer gå fort, sen är vi där igen. Först en skön vår.


06.20 @bilskolan

06.20 och jag sitter på bilskolan redo för att köra. Perfekt och köra såhär tidigt då hinner man med och komma i tid till skolan med.


Balklännings shopping

Var och prova balklänning idag med mamma. De va hur kul som helst. Längtar verkligen, tills dagen då alla verkligen är i sitt finaste läge.

Vet att man inte ska lägga ut bild för ens bal dagen. Men måste få visa er. Min blogg är ju ändå rätt hemlig. Vi säger så i alla fall.



Standard övningskörning

Vill ni veta destinationen? Först ett stopp på U&ME sen slänga skräp. Efter de brukar mamma alltid komma på att hon behöver köpa något i mataffären. Då spelar de ingen roll om de är jag som kör bilen utan då är det raka vägen till Ica som gäller. De kan hända att jag övar på dragläget i driven på Burger king ibland med.

Ungefär såhär brukar jag och mamma köra.

Roligaste köpet idag på U&ME ett örhänge, kosta bara 10 kr. Kul grej ändå. Nej de andra örhänget ligger inte i paketet, säger inte vad som ligger i paketet för de är en fin överraskning. Någon ska ju fira sin födelsedag på fredag...

Köpte en skön tröja med. Eller har inte provat den än så kan ju inte säga att den är skön, verkar så i alla fall.



Taggar helg

Nu gäller de bara att övertala resten av gänget för jag vill se De vet du!
Har aldrig festat loss på Harrys och jag tror att de är läge att göra de på lördag. Eftersom de ligger i Stenungsund kommer man ju känna varannan människa där inne med... Om de nu är bra.

Förfesten är spikad iallafall!


En sanning

Ska erkänna en sak. Hur många gånger har man inte känt som tjejen på bilden?!
Jag känner så ungefär varje gång något går dåligt. Typ.


You can call me geek

Inte för att vara sån men nu vill jag inte titta på dig mer fula dator. Har verkligen pluggat hela dagen. Jag gillar inte och plugga heller. Alltså vem gillar de? Men jag är en sån som verkligen INTE gillar de. Så jag är stolt över mig själv nu.


Ford de nya Lamborghini

Kan hända att jag har sagt att vi åkte Lamborghini någon gång när vi egentligen åkte Ford. Men man kan ju inte kunna alla jordens bilmärken! Ford låter ju inte alls lika tufft som Lamborghini så vi säger såhär.

Åkte en snygg bil.

Så mycket skillnad är de ju ändå inte?!


Marc who?

Asså ja älskar att köpa iPhone skal<3
Who are you Marc?

Grön ögonskugga och grönt skal. Sen blev de svårt att ta på sig kläder så allting sluta med svart.


Mellomys

Att inte se ett enda avsnitt av melodifestivalen tillsammans med min schlagergalna moster går verkligen inte. Så igår var vi där och kolla. Jätte mysigt. Idag mår jag som jag förtjänar... HUR BRA SOM HELST OCH DET ÄR EN UNDERBAR SOLIG DAG!!

TOPPEN!


Styckad

Här står jag med svärdet i handen och undrar vem som styckar mig i bitar lagom till ikväll?

ALLA mina planer lyckas ALLTID krocka.

Så ja gjorde de ja va tvungen att göra... Fram med svärdet. Nä men serri då?!

Och jag tänker inte sluta vara barnslig för ens typ till hösten!




Räkningar

De var en gång en räkning och den ska betalas. Sååå här kommer de... FUCK YEAH!


Big bad wolf on a horse

OMG Carro hittar en häst på krogen!!!!
Detta va ju världens fulaste bild och ja trodde ja skulle dö. Men just den här kvällen va mina två tjejkompisar så långa så ja va tvungen att hitta en lösning för att ens få en liten skymt av mina vänner. Sucks to be me, yeah I know :(






Taggad tjej

Asså jag blir galen när jag läser tillbaka i bloggen och ser massa stavfel. Jag kan skriva bara så ni vet. De är bara de att jag är trött på min iPhone så därför de blir fel inland!

Komiskt nog så blev de inland istället för IBLAND, haha rätt kul.

Ni som har träffat mig denna veckan vet att de enda som har snurrat i mitt huvud har varit ett par rosa skor som jag har blivit helt kär i. Idag blev dom äntligen mina! <3 <3

Älskar fredagar! Nu är jag peppad på denna helgen som jag ska försöka få så billig och lugn jag bara kan. Tror de kan gå bra. Har inte lovat någonting, men vet att de går om jag vill.

Nu ska jag till Kingriver!
Ni kan ju gissa vilken stad de är, tss! :))


Boxning girls

Eftersom lillebrodern i huset hade slängt alla mina kläder på sängen så fick jag tummen ur röv och städa ihop allting.

Jag och Jennifer körde box förut och nu vill ja typ dö. Haha, de va de jobbigaste och roligaste passet jag någonsin testat. Får man bara in tekniken ordentligt så ska allting nog gå fint. Bra och boxa ut sina känslor lite med :)

En sak som är lite synd är att de är Jennifer ja boxar på... Kan ju erkänna att jag pricka lite fel lite då och då. Hihi


Paj

Ja, jag ska aldrig bli kock. Pajen blev bränd där ja!
Världens äckligaste.


Clothing-crasher

Okej att de är tanken som räknas men snäll du försök aldrig städa mitt rum igen eller va du nu gjorde...?!
Kan ju säga att de saknas en fåtölj. Men jag döper om min fåtölj till clothing-crasher!


Deppar loss bah

Det finns 5 fel här...
Först 4 ledsna tjejer. Sen en favvotjej som är saknad. Såhär ser vi ut när du inte är i skolan Johanna :( <3


Inget soffhäng direkt

Japp vi råka sälja våran soffa. Vart ska man mysa nu då?! Soffläge av.


Detta gör mig glad

Yeeah! Vet vilken balklänning jag vill ha. Eller inte riktigt vilken, eftersom jag typ vill ha alla jag har tittat på... Den jag visa er igår, var fin men den passar inte riktigt på mig. Men de är lugnt för jag har hittat massa andra ååh!<3<3

Sen en till grej på flaket vet jag vilka skor jag vill ha. Hur coola som helst! De va ju typ kvällens uppenbarelse att jag hitta dom.

Så tror nog att jag och mamma ska beställa de nu.


Balklänning

Har kollat in lite bal klänningar. Har även hittat en del bra sidor som min kusin tipsa om.

Gillar denna klänningen. Vill ha en stor så att man syns och sen så älskar jag färgerna.

Har man den klänningen kommer man se ut som en blomma. De är ju inte varje dag man får göra de. Så denna klänningen ska jag fundera lite på.


Afrika barn

Självklart finns det Afrika barn som har det värre oså. Men jag skriver om mina problem här inte deras. Men dom finns i tanken såklart :))


Frustration

Vet inte vad som händer med mig ibland. Men när grejer inte går som det ska och när jag är super stressad. Då blir ja verkligen arg och de går knappt att kontrollera, haha!

Verkligen inte ofta de händer, men när de väl händer då finns de allt ett litet monster inom mig. Inte bra. Men blir så när jag är stressad och ja, det är ganska ofta iofs.

Brukar ju vanligtvis vara en ganska lugn person. Men ibland kommer alla känslorna på samma gång. Då kan jag reta upp mig på små saker.

Idag börja de hela med att pappa hade köpt pizza för att han inte orka laga mat, som vanligt. JAG TÄNKER INTE ÄTA PIZZA NÄR JAG INTE ÄR SUGEN PÅ DET.

Om jag tänker efter lite så var de ju egentligen inte pizzan ja var frustrerad över utan alla andra 7000 miljoner saker som måste vara perfekta hit och dit. Jag vill inte va med i leken mer. Eller kan vi kanske bara ta oss i mål med allting.

Sen som jag har sagt innan så har jag ekonomiska problem för tillfället. Om jag ska va ärlig så är de nog inte helt hundra på att jag kommer till USA detta år. Om jag ens vill till USA längre? Asså aaah, blir galen på allt. Verkligen allt.

Lixom vad ska man köpa för balklänning? Körkort skit saken? När ska du bli fit då? Om du nu har tänkt och bli miljonär.. Hur ska du bli de då Carro din tönt?!

För tillfället har jag tyvärr ingen plan.

Jag och pappa försökte klura ut en plan förut men vi kom inte fram till något mer än att jag skulle ta en sak i taget. Hur ska jag kunna ta en sak i taget när man har skola varje dag och jobb varje helg och där emellan allt körkort. Träning har jag ju nästan styrkt bort helt, och det känns inte bra.

Nu behöver jag verkligen köpa nya kläder med, för jag går seriöst i samma kläder varje dag.

Får ont i magen för detta. (Inte mensvärk)

Sen så vill jag skriva på bloggen bara för att de är skönt typ. Så vill jag inte att någon ska läsa heller. Så läs inte!!!!


Morgon körning

Körde farmor och farfar till Landvetter i morse. Vill verkligen köra så mycket som möjligt så det var rätt värt. Farmor blev jätte glad med. Redan gjort 2 goda gärningar och klockan har inte ens slagit 6.

Farmor är verkligen igång 24/7 med, sitter där bak och pratar på tills vi krockar... Tillslut sitter man där och bara nickar.

Nu ska jag ta mig en liten nap innan skolan börjar.



03.20?!

Vad ställer ni eran klocka på på morgonen? 20 över 3?!!
Får jag bara lite koffein så klarar jag det!


Hårt

Just nu har jag massa saker jag måste göra, förbereda tal och en redovisning, betala räkningar och städa. Hur ska jag kunna göra detta när lampan i min garderob är sönder?! Daddy can you hear me?

Kanske får ta och skriva upp byta lampan på to do listan med. Ska antagligen köra farmor och farfar till Landvetter imorgon klockan 4 med. Så rätt ovärt och ens sova inatt.

Så vila i frid sängen, för det kan tyvärr inte jag göra inatt.


Postkodmiljonären

Var och kolla på postkodmiljonären idag med skolan. Rätt kul. Jag kunde typ inga frågor förutom sista frågan som han där gubben hade jätte svårt för.

Frågan var: Vad har Bobby Ljunggren medverkat i? Rätt svar va ju såklart melodifestivalen!

Annars var det skönt att komma tillbaka till skolan idag och få träffa alla. Kan ju inte säga att man var helt utvilad och fräsch efter detta lov dock. Börjar faktiskt bli sjuk eller något. Har vart helt snurrig idag, så de kan ju bli kul och se de i tv rutan.


Present

Kolla vilken fin present vi fick från jobbet! Helt okej ljud ändå. Annars va de en lugn jobbkväll.


Sån där söndag

Idag är det veckans och också lovets sista dag. Men faktiskt min första sovmorgon. Idag har jag massa saker jag måste göra... Och ladda för en skolvecka!

Men först ska jag till jobbet och handskas med dom muttra danskarna, som verkligen går loss när dom kommer till Burger king.

Här är min fina AL :))) tsss


Bangare

Idag är jag glad att jag inte hängde med de andra ut igår. Hade jag hängt med hade de vart för att Tess sa du kan ju va död imon. Fick lite tvångstankar där... Men jag är ju faktisk inte död så, bra. Men dom verkar rätt döda dock.



This is fucking awesome

Dedär dumma jag någon gång sa, inte gå ut för än jag har körkort. Eeh, de skiter jag i lite. Livet är för kort för att inte göra de roligaste man vet för ofta.

Hade verkligen en jätte jätte lyckad kväll igår. Bar av till favvo stället, berså, med favvo brudarna. Sen efterfest hos Patryck.

Roligaste va när vi kom hem till patryck... Så får man se hans pappa som ligger i soffan i Beyonce pose läge.


Börjar ta slut :l

På senaste tiden har jag slarvat lite. Verkligen inte bra. Har gått loss och tagit alldeles för onödiga pengar från sparkontot, bytt bort för mycket jobb tider osv. Har rätt höga ekonomiska mål och mycket jag vill göra i framtiden. Så detta känns inte bra. Kommer bli tufft att lösa, men det kommer gå. Kanske så att de blir nakenchock på balen annars.. Eftersom jag inte har råd med någon klänning.




Kvällens Carro

Svår som ett matte prov. Fast jag skulle nog vilja ta i lite och säga svår som ett teoriprov.


Känn en doft av kärlek

Asså ja skrattar typ när jag hör denna låten, jätte söt ju! Hihi


Alla<3dag

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kolla vilken mysig brunch mamma fixa här hemma. Har kommit på att jag känner såhär inför alla<3dag... Det är en bra grej. Älskar att "fira" saker så varför inte ösa på.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu ska jag gå till Burger king och flörta gääärnet. De får man faktiskt göra denna dag. Haha, nä men jobbar 2 timmar sen ska ja träffa en kompis.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Medina på Trädgårn

Starta igång kvällen hos Amanda med Linda. Vi fick välja om vi ville åka Lamborghini eller gammal bil till Trädgårn. Så ni kan ju gissa vad vi valde...!!

(Miljoner pluspoäng till Fredrik)

På Trädgårn va de lång kö som vi bara kunde gå förbi eftersom Lindas kompis hade fixat in oss på vipen for free. Hur bra va inte de?!

Medina va jätte bra. Dom har ju sköna låtar, så lite variation och höra lite skön musik på krogen. Sommarkänsla typ.

Avsluta kvällen på Berså där Jennifer jobba, sen körde hon hem oss. Blev ett standard stopp på Donken också. Där va ja så glad över mitt bankkort så ville typ köpa hela stället. Men de tillät inte mina vänner.... Haha

Amanda fick äran att sova på mitt golv inatt med.

Och jag är inte helt hundra på ifall de va en Lamborghini vi åkte, men snygg va den!



Motivation

Jag vet att de kommer gå. Säger bara fokus fokus fokus. Har ändrat lite i planeringen för kände att det var bäst så.

Stor i käften som jag är så hade jag råkat säga om teorin/uppkörningen lite här och där. Detta gjorde att jag fick så otrolig ångest/press. Så därför vet absolut INGEN någonting nu. Att jag missa igår gjorde att jag verkligen förstod att, detta får INTE hända igen. Man måste ju ändå gå vidare. Right?! ;)

Efter en timma i soffan igår med filt över huvudet hann jag klura ut det! ;)








Hänger som en carros

Var hos Carolina en stund förut. Skönt att bara hänga lite. Löste en del bra saker som vanligt.. Eller tror inte vi kom fram till någon lösning. Men bara så ni vet carros löser allt i alla lägen, måste bara jobba på det.

Jätte behövligt för min del att få lite pepp talk med!


Fattades bara lite

Hade inte förväntat mig att detta skulle ta så otroligt på krafterna. Men de gjorde de. Helt plötsligt tappa ja verkligen all lust till allting. Hur får man tillbaka den viljan man hade då?!

Har suttit i soffan i snart en timma med en filt över huvudet. Bäst så. Mamma sitter bredvid och sjunger en barnsång, som jag alltid blev glad av att höra när jag var liten. Men absolut inte idag. Världens fjantigaste text ju. Blås på det onda heter den... Fungerar inte bra på 18åringar tyvärr.

Ikväll ska jag till CarroA och äta godis och hämta kraft typ!


Hemskt

Asså guud!
Vad som än händer får jag sova i min egna säng i natt. Tack mamma!
Mådde så illa att ja ville gråta och spy förut.

Cancerbesked är värre... Få svavelsyra i ansiktet är värre... Bli kniv hotad är värre... Ramla ner från ett tak är värre...

Blev ändå dålig på bilden så de är lugnt om de går åt skogen.


Skön dröm

Magkänslan för idag känns faktiskt inte bra. Vakna vid 4 och kunde inte somna om. Hade en skön dröm i alla fall haha!

Drömde att en kompis inte betala sin parkeringsböter. Så då tyckte jag de var fel så jag betala den för henne...
Då kom farbror polisen fram till mig och sa, så du har inget körkort?! Klart du ska få ett av mig.

Typ lika enkelt som och få ett vip kort!



Mysläge

Bangar tofflor och tar klackar istället. Värmer fötterna fint det med. Morgonrock är det mysigaste som finns med.


And pause


Bra diet

LCHF och GI-metoden är numera helt ute!!! Nu har det kommit en ny bantningsmetod.

Har du provat ALLT – utan resultat? Prova detta:

De allra flesta 2-åringar är smala. I samarbete med barnläkare, radiologer, dietister och utslitna föräldrar har denna geniala dieten forskats fram:

Frukost:
1 kokt ägg, 1 smörgås med sylt. Ät två små bitar av ägget och smöra ut resten på golvet. Ta en bit av mac...kan och kleta därefter in sylten ordentligt i ansiktet och på kläderna.

Lunch:
4 färgkritor (valfri färg), en handfull chips och tre munfulla av ett glas mjölk. (Häll ut resten på golvet.)

Middag:
1 kex, 2 mynt och dammråtta som du hittar under soffan.

Kvällsmat:
Gör i ordning en ostsmörgås som du kastar på golvet. Drick 4 fulla munnar av ditt badvatten.

Dieten blir mer effektiv med anpassad motion till. Tex:

- Lägg dig på golvet i ett köpcenter och vrid kroppen runt samtidigt som du skriker för full hals för att öka lungkapaciteten. När mannen från Securitas kastar ut dig, gör du starkt motstånd.

- Spring överallt och hoppa emellanåt.

- Ramla ofta och regelbundet. Att resa sig upp stärker musklerna.

- Kom ihåg lungorna, och skrik samtidigt med övningarna.

- Be om en samarbetspartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Var inte nöjd med ett ombyte, kräv att få byta kläder minst tre gånger.

Prova småbarnsdieten du också!

FASTA

Jobbade denna kväll också. Har tämjt in riktigt bra planer med... FASTA!
Man går ner i vikt och de är bra. Gud, Jesus, Muhammed, Ali, Carl Gustav ja och alla dom där som tycker att man borde fasta är dessutom med på bantningsresan. Lets do this guys!

Start: när jag har andra tankar i huvudet. Just nu får jag lov och vara exakt hur fet jag vill.




Drömmen om dig

Att inte öppna ett paket som du vet att de finns något jätte fint i är svårt. Men jag har klarar det bra. Idag brann de i fingrarna lite bara så tog en liten titt. De luktar såå gott i paketet.

Men nu är de slut tittat för idag.


Polon är på

Som ja förklarade i början av förra inlägget var jag inte vaken. Skrev ju HELT FEL.

ÅKTE INTE MED KÖRLÄRAREN TILL KÖRSKOLAN.

Tog bussen tillslut ändå och fick betala 87 kr för att åka från stora höga till Kungälv. Jätte jätte ovärt.

Nu sitter jag på en kall bänk och de är nog på tiden att ja ställer mig upp så ja inte får urininfektion i rumpan.

Hade jag vart rökare hade jag kunnat tagit några bloss nu istället för att sitta här och frysa.

Har på mig en polotröja idag, varm och skön och man visar inte för mycket hud.

Vi avslutar detta med ett stort :p. Sen får ni ha en bra dag med, puss och kraaam!




Morgon kaffe historia

Tryckte precis i mig kaffe. Fick verkligen trycka ner de för att ja inte va vaken än. Men nu har var de gjort så nu är jag jätte pigg!!! Fast nä. Värker nog om ungefär 5 min.


Åkte med körskoleläraren till körskolan förut. Kände att de va bäst så. Vi ska köra sen vid 11 istället. Jag och pappa ska köra nu vid 8.



Så va de

Skön jobb kväll nu ska jag sova och imorgon väntar en tidig morgon. Har en välförtjänt Marc Jacobs väska som snart väntar på mig med.


HA HA

Provocera pappa med allt som går är de roligaste som finns!
Han får skylla sig själv att an försöker tvinga på mig fula vantar...!!!


Lördags morgon

Satt i bilen redo för att köra brorsan till Göteborg redan klockan 7 i morse.Tidig morgon blev de, men tycker de är skönt när man är uppe sen. Han ska på skidläger så han är borta hela veckan. Åh va ja ska njuta!

När vi skulle åka hem "råka" jag köra lite fel. Så vi åkte och åt frukost hos moster marina.

Blev ett stopp på kungälvs kex-fabrik med, dom hade rea så köpte massa kex. Kanske vore bra om Pontus va hemma denna veckan?!

Nu blir det jobb fram till 22 om inte längre!


Fast skruvad

Klockan ringer kvart i 6 imon. Ska upp köra lille P till Göteborg. Kul att pappa borra fast övningskörs-skylten, haha!

Försöker han skaffa en privat chaufför 24/7 eller??? För mig är de lugnt :))



Ego

Var i stan förut med Josefin och Johanna och såg ego. Mysigt värre!
Och filmen va riktigt bra faktiskt. Inte för att ja trodde något annat.. Men om filmerna är mindre bra, så somnar jag och eftersom ja inte gjorde de så 5 solar där.

Här kommer dagens kloka citat! Tänk på de innan ni tror något annat tack.

Fast hellre flörta än och va artig...hmm




Flygande gubbar

Tänk att ha små minimänniskor som flyger runt och sminkar dig varje dag. Hade inte de vart underbart?!


Gothia towers

Var inne i ett svit på gothia towers förut idag och de va såå fint. Någon gång i livet hade jag velat bo så fint. Räknade ut att om jag jobbar ungefär 78 timmar på Burger king så har jag råd. Kanske är ett bra mål ;)


:@

JA KOKAR!!!!


The typical carro

Vi kan dra några vardagliga exempel..

Typ som i lördags när hi va nära och spärra mitt bankkort 3 ggr...
När Amanda precis hade sagt klart mitt personnummer och allt utbrast ja, JA HAR HITTAT DET!


Mysko

Känner inte för och skriva något speciellt idag är inte sur eller något. Men har inte fått upp någon blogg uppenbarelse i huvudet idag, haha!

Hände lite mysko grejer på körskolan förut, men de kanske ska va så. Faktiskt väääldigt mysko va det om ja tänker efter. Nu ska ja lyssna på Eriks låt, godnatt!


Who?!

Bra låt!


Modevisning/konsert

Är så nöjd och stolt över oss nu. Arrangera en jätte lyckad modevisning konsert idag. Kläderna, ljud & ljus, modellerna, artisterna, publiken de var verkligen lyckat!

Mina två kompanjoner var grymma med, Charlotte och Malin<3<3

Tack till alla som ställde upp med! Vad vore livet utan fantastiska vänner?!





Jag vill shoppa!


Så ligger de till

Var på vårdcentralen förut och kollade vad som hade hänt med benet egentligen. Det är verkligen inte läge för att förstöra benet, nu när uppkörningen ändå är rätt nära. Vet inte riktigt vad som hände i lördags men just nu finns de inte ett enda ställe på kroppen som jag inte har ont på. Otur!

De som hade hänt med benet var bara en liten överansträngning. Så ska gå på voltarien i 7 dagar. Inga höga skor på 7 dagar heller.





Haltande tjej

Nånting gick fel när vi va ute i lördags. Sträckte min vad så ja kan inte gå nu. Bra. Men sjukt värd kväll ändå!
Först förfest i Tess nya lägenhet sen berså och sen efterfest i Mölndal. Nu har jag ont överallt.




Fuuuuu

Om ja ens vaknar då.


What what

Klockan 6 ringde klockan denna ljuva lördagsmorgonen. Så kom körskoleläraren och hämta mig så körde vi till skolan. Hade en körlektion efter det så låste körläraren in mig på körskolan. Han va tvungen att göra det eftersom att körskolan inte har öppet på lördagar i vanliga fall. Men de va bra för då får man mycket gjort.

När jag kom hem blev de svårt... Träningskläderna var på och precis när jag skulle ge mig av kom mamma med semlor. Men tänkte på balklänningen och vek mig inte för äckliga kaloribomber. Bambooom, what what!


Partybil

På fredag får vi den nya bilen... På fredag får vi den nya bilen.. På fredag får vi den nya bilen...

Ja pappa vi vet!!!
Åkte en premiär tur igår till Alingsås och hälsa på Jonathan och Johanna. Bilen är rätt cool faktiskt, och tror att den kommer funka bra som partybil.


Svartvitt men sol

Hade en liten knepig morgon i morse tåget var rätt sent. Men jag träffa på många roliga människor och solen sken så de va lugnt. Underbar och komma till skolan och bli bjuden på kakor med. Sen så har vi fixat catwalk och grejer inför modevisningen idag.

Nu ska jag och Jennifer till sportlife och dansa. Ser ni vad fint jag matchar med skal och tröja?;))



Gris-mys

Gris mys på två sett, både med en choklad gris och en lillebror. Tror man kallar det kvalitets tid. Vi taggar nya bilen imon så gjorde en lista som heter nya bilen. Hoppas nya bilen har bra bas isf drömmer ja om en ullareds-tur med den.



RSS 2.0