Coffee masters

Var i skolan en snabbis i morse. Typ kolla läget och sen drog, världs gangster här ja! Men de va typ så. Sen så köpte jag 200g kaffe till mig och min kaffekompanjon. Så nu kommer vi behöva gå i skolan hela sommarlovet tror jag för, daah vi har lixom 200 graaam.





Snart modevisning

Var i skolan idag. Kändes som de var jätte längesen jag var där men de var de faktiskt inte. Skönt att komma tillbaka. Efter skolan åkte jag, Charlotte och Malin till second hand i Kungälv för att hitta kläder till våran modervisning nästa vecka. Tror att detta kommer bli riktigt bra. Nu har jag kollat igenom mammas garderob och där finns en del bra grejer...






Work work

Hann med nästan allt jag ville, fast strejka körskolan lite idag. Synd att jag nästan aldrig jobbar på sportlife längre för det är ett mysigt jobb. Barn är rätt roliga med. Förut var det ett barn som fråga varför man inte kan andas under vattnet. De bara är så sa jag. Hur ska jag veta de?!

( lärde barnen lite teori med! )


Börjar närma sig

Carro har fått brev!!
Klockan 8.30 är uppkörningen men de borde vara en bra tid. :)


Ööööh

Serious face is on and action. Idag är planen att plugga, plugga och plugga. Sen blir det körskola, träning och jobb i Kidz club.

Kommer inte hinna med allt de så ja får prioritera det viktigaste.

Polismans tecken säger plugga och jobb är viktigast!

Asså jag är helt hjärntvättad, snurrar bara runt massa regler i hjärnan på mig. Mitt liv är förstört :(((




Skrynkliga nudlar? Nejtack

Kollade mitt senaste inlägg och usch vad äcklig maten ser ut!
Asså de va typ jätte gott bara så ni vet. Nudlarna ser ju inte lika skrynkliga ut när man lägger upp dom på en tallrik så aa.


Wok-mat på förpackning

Efter att ha suttit på körskolan nästan hela dagen kom ja på att ja va lite hungrig. Så gick till maxi och köpte wok-mat. Bra grej att man kan köpa de på förpackning. Sen när jag hade haft min sista körlektion vid 8 körde körläraren hem mig. Miljoner pluspoäng på honom! <3<3




Soft start på veckan

Haft en go morgon som ja sa att jag skulle ha igår. Nu ska jag först ut i det kalla efter de blir de körlektion. Har jätte konstiga tider idag, så måste vänta på körskolan i 3 timmar tills nästa lektion. Rätt ovärt, men ja vet en sak som inte är...!!

Yes såhär ser jag ut när jag fryser :))


Kvällens föda

Har precis bekämpat en snöstorm och ett 6 timmars pass på Burger king. Nu är jag trött. Förtjänar en sovmorgon imorgon så kanske tar och skapar mig en.


Massagestolen <3<3

Ligger i massagestolen på sportlife och har fortfarande inte vaknat. Hoppas jag vaknar till på bandet strax. Sen blir de personalmöte här på sportlife vid 12 :))


So cyber

Somnade direkt när jag kom hem igår. Var så trött. Grejen är den att jag gillar när de är kaos på jobbet. Gillar bara inte när vi är 3 pers som jobbar och vi 3 ska göra allting...!!! Då vill man typ dö.

Pappa är så lat att han ringer och väcker mig med FaceTime. Nu väntas frukost på sängen. ( in your dreams Carro )



Work like you don't need the money

Aj mitt hjärta


OMG

OMG OMG OMG, that's all I have to say!
Kan inte va cool när de gäller detta, snart är de dags...

UPPKÖRNINGEN ÄR BOKAD!!!

Var iaf i Kungälv redan halv 8 och körde, känns riktigt bra att klockan bara är 10 och jag är uppe. När ja skulle gå från körskolan sa körläraren, hejdå lille vän.

Asså de körläraren är den sötaste som finns, haha



Fredags fika+bonus

Älskar när de kommer lön som man typ glömt bort att man ska få. Innan jul gjorde jag något jobb som ja mest såg som en rolig grej. Hade helt glömt bort de så, surprise surprise!

Inte för att detta brukar hända då men det var ju kul! :D





Afro dance

Yeeah, de blev afro dance idag istället för Zumba men de va lika kul. Innan Zumban var jag och CarroA på Bettans och käka. Vi va faktiskt inte ensamma där idag som vi brukar vara.


Partycracher och en biltur

Körde till Mölndal i morse med mamma och pappa. Pappa är en partycracher som alltid stänger av musiken när vi övningskör, dislike. Jag blir inte okoncentrerad av de, okej??

Nu har jag suttit här en timme med massa plugg. En timme till blir det. Sen så ska jag till Kungälv och träffa CarroA och köra Zumba wiie!



False alarm

Mamma skrek de BRINNER!!
Så ja gjorde mig redo för att springa ut, plånboken, skorna och min present fick följa med. När jag kom ner för trappan luktade de riktigt illa, fast brann gjorde de inte. Tur de. Men tänk er tanken på att ert hus helt plötsligt skulle börja brinna. Vad skulle man göra då?! Bo i husvagnen eller?

Eftersom att huset och körkortsboken inte brann upp så ska ja ta och fortsätta med de jag höll på med.


Daaaah

Så skönt att kolla sig själv i spegeln ibland och ge sig själv en go egoboost. Blir så glad av det. Fast nä så funkar de inte för mig... Min spegelbild börjar bara kaxa :((


Kokosnötter

Tror bilden stämmer in rätt bra ja!
Vissa killar är ju verkligen rätt så dumma med bara så alla vet. Konstigaste frågan jag har fått är, kan du hålla min fanta med dina bröst?

De roligare va att de funka, haha!




Then put a ring on it

Provade mammas brudklänning förut. Delicious!
Vet ni hur mycket den kosta eller? Vet inte om ja hörde rätt när mamma sa 1000kr!
Och den är till och med specialsydd för henne. Undra hur mycket min brudklänning kommer kosta?! Om jag någon gång skulle få äran att använda en då förstås.


Jobb-puss-krig

Mina kläder säger jobb, mitt Iphone skal säger puss! :*

Och min mage bara skriker: CARRO GÅ INTE TILL JOBBET, JAG KOMMER ATT PLÅGA DIG HELA KVÄLLEN!!!!

Nä men du lille tuffing i mitten på min kropp, ja ska kriga emot dig ikväll, okej?

Pussssss



Skön morgon

Ligger i sängen och väntar på att huset ska vakna. Hur skönt är de inte och vakna till massa skön musik. Får jag starta min dag med sköna låtar (utan spotify krig) så håller det mig glad ungefär hela dagen!



Danskar är kul men ja föredrar och supa

Yesbox! Äntligen hemma. Grät på jobbet idag för att de va så sjuuuukt kallt. Asså att ögonen rann haha! Skönt att de kom in ett gäng danskar i restaurangen, som kaosa till de lite så man fick upp värmen då! ;)


The boring life

Kollade i bildarkivet ifall det fanns några roliga bilder att slänga upp. Men de såg tyvärr rätt tomt ut. Haha nä men nu satsar jag faktiskt på de här körkortet. Hmm undra om de ens är värt?!


Svar på tal

Mina Jeffrey campell bara står där och undrar ifall jag aldrig kommer använda dom på dansgolvet igen?

Så här kommer mitt svar till mina små älsklingar: ni är inte övergivna ja tänker på er varje dag, pusss!








Jan. 19, 2013

Ja håller hårt på dealen med mig själv asså... De roliga var att jag och Jennifer va typ helt själva på gymmet. Men vilka tränar en fredags kväll vid halv 9? Direkt efter träningen åkte vi och köpte godis sen blev de mys kväll med Tess och Amanda.

Braao, imon ska ja upp tidigt.


33333333

Skriver som en kratta gör jag med! Alternativ 3 ska det stå. Men de kanske ni förstod genom mitt resonemang.


What to do!?

Just nu sitter jag här med en djävul och en ängel i huvudet. Vet inte hur denna kvällen ska sluta.

1.Gå ut med massa från Stenungsund.

2. Gå ut med Cypern gänget.

3. Va hemma och plugga teori sen träna med Jennifer lite senare.

De lutar mest åt alternativ faktiskt, då mår jag bra imon när jag ska jobba med.

Nyklippt är jag i alla fall av bästa Linda<3



Dagen idiot citat

Vill ni ens höra detta?

Sa till min körläraren idag att de börjar bli lite tomt i plånboken... Vet ni va hon sa då eller?! Jo att ja skulle sälja min väska.

De va de absolut dummaste hon har sagt. Tänker aldrig aldrig sälja den. Nä men får en körläraren verkligen göra en så ledsen.

Bara så hon vet så pratar hon med mig och ja ska bli multimiljonär i min framtid. Ska parkera med limon utanför hennes hus dom dagarna jag passerar komarken, gissar på att hon bor där.

Om min rika man jobbar och jag har lite tid över så tar jag och rastar hunden i hennes brevlåda med. Eller jag skippar nog dedär med hunden eftersom ja är hundrädd!!


Långt men bra

Var i Kungälv redan kvart i 7 imorse. Började med att jag och pappa körde lite innan min körlektion. Sen plugg hela dagen lång fram tills klockan 3 då jag hade en till lektion. Saken är den att jag motiveras när de går bra, så de var ändå helt okej att va på körskolan i hela 8 timmar.

Efter de så var jag och Carro och käka på Bettans. Sen kom gulligaste mamma med kläder till mig så vi kunde köra zumba. Zumba är härligaste passet som finns, nästan lika kul som att gå ut!

Och btw tror ja bangar alla helgens festligheter.


Dröm om en liten tjej

Gjorde ett jätte bra köp idag. De ska bli en present till min lillkusin. Hon kommer inte exakt förstå vad de är, eftersom hon är inte så insatt i märken än... Ja ska lära henne!

I alla fall så kommer jag vara helt överlycklig ifall jag får en egen liten tjej att skämma bort en vacker dag. Ja helst en tjej. Annars gör jag honom till en transa ifall de skulle bli fel bebis.

Känns som livet går så snabbt hela tiden så lika bra att tänka på bebisar redan nu.


Praktik i Norge yesbox

De känns riktigt bra med praktik i Norge. De är inte direkt ett varmt ställe men ja älskar känslan av att bara komma bort från Sverige lite typ. Jag och Charlotte kommer iallafall göra vår praktik på något hotel i Norge. Ett av hotellen var riktigt fint med spa och grejer så hoppas de blir de tillslut.

Dagen avslutas med en aloevera-dryck. Tog kort på den för den matcha min ögonskugga som tyvärr inte syns på bilden. Men ni kan ju föreställa er! :)



Pinsam 40+ bloggare

Jaha trevligt... Sånt här fint inlägg kan man hitta på mammas blogg. Så får väl ta och erkänna. När jag är stressad går de inte och köra bil. De går inte.

Annars var denna dagen super bra har klarat av massa bra saker och min tuberkulos har lagt sig med. Så de känns bra.

Han den nya körläraren var en go man. Detta kan nog funka. Nej fel inställning. Det ska funka!


Tuberkulos

Jag nyser varannan sekund och jag ska köra med en ny körlärare idag. Detta måste botas.

Jag behöver, 2 avsnitt av gossip girl, honungsvatten i mängder, alla tänkbara tabletter och överflödigt med vitaminer.

De låter som jag har drabbats av tuberkulos eller något liknande men ungefär samma grej.


Victoria's Secret

Ja måste till USA nu!


Lösning på problemet

Dessa headset som man får med när man köper iPhones är värdelösa. Dom läcker och har dåligt ljud. Sen så finns det typ 20 sådana i mitt hus så de är svårt och hålla reda på vilka som är mina.

Nu ska jag öppna ett nytt paket och göra en markering på dom så ja vet att dom är mina!!


Next day I'm wearing my Rolex

Den här dagen har varit alldeles för lugn och seg men skön. Brukar inte gilla dagar då de inte händer allt för mycket, men har ju åkt på en liten förkylning som gjorde detta behövligt.

Mitt hat till teorin börjar släppa lite nu med. Så ska köpa någon present till mig i veckan!


Myskväll

Haft en myskväll med Linnea. Älskar våra myskvällar<3

Testade på massa roliga saker men ska inte skämma ut oss och berätta det här.

It's was freaky but I like it :pPPpp

Jag ser ut som ett ashole but I don't like it!


Hittekap

Lördagar är som bäst när man inte är bakis och de var jag icke idag. Var och fika med Christoffer idag på franks. Sen så gjorde jag ett bra hittekap idag. Hitta en behövlig medicin.




Varning finne i pannan!!

Har precis tagit mig en dusch. Finnen i pannan ville inte duschas bort så han få hänga med på dagens äventyr. Men finnar sänker mitt självförtroende!!!!!


Just a explanation

Okej. Ska förklara en sak. Jag kanske är jordens största fjäskis. Men bara för det säger jag aldrig sånt jag inte menar. Ville bara säga att alla komplimanger som kommer från min mun är något jag menar såklart, haha!

(Om jag inte har druckit för mycket "hallonsaft" då) tsss

Just so you know:*


Snowparty

Hade jag gjort de ja helst velat hade jag hängt med på snow party på berså. Men ska upp tidigt imorgon så de blev inte så. Har pengar brist med för den delen eller nä, men kommer snart få.

Men jag och Pontus ska allt se till att ha lite eget snowparty här, fast med riktig snö då. Nä, usch så kallt tror ja bangar de med!


Fredagar med glädje

Vilken bra dag idag. Fått reda på massa bra saker. Fick ett sms om att mitt bamba kort var upphittat, funderar bara på vart jag tappa det?!

När jag kom hem körde jag Linn till jobbet. Sedan vidare till Uddevalla. För att slarv pappa glömde sitt körkort där.

Köpte ett jätte fint iPhone skal idag med. Så nu är jag nöjd!

Något mer? Jo jag har den absolut bästa planen! Kan tyvärr inte säga vad detta gäller eftersom de passar inte alla bloggläsare att läsa de...

Men ABSOLUT bästa planen kan jag säga!!



Batman har morgonmys

Tar en senare buss för att kunna dricka mitt te. Nackdelen med detta är att jag måste ha en fart på 110km/h genom centralen för att hinna i tid till skolan.

Vilken tur att mitt andra namn råkar vara Batman då!


Nose news

Min kropp försöker prata med mig... Och den säger att jag börjar bli sjuk. De är halsen och näsan som talar. Inga trevliga kroppsdelar jag pratar om!



Gaaaah

Måste unna mig lite shopping imon asså!!!


Nöjd med dagen

Hann med massa saker idag. Först en lektion i skolan. Sen Zumba. Efter det en lektion till. Sen raka vägen till Bosse. Sen körde jag till Naomi. Nu ska jag... Ja vet inte vad ja ska göra?! Vet vad jag inte vill göra mer idag iallafall.


Josefin ser ut som en 6-åring haha
But I still like her <3


Vilken stad sa du?!?!!

Detta är ju bara sååå bra!! Äntligen! Sportlife i stora höga kanske blir en sväng dit i kväll bara för att checka läget.


Spikarna har fått sin plats

Ibland händer de att jag är på körskolan en hel dag och att mamma kommer med mat vid 1 nån gång. Detta beskriver mitt lov ganska bra. De bästa med de är när receptionisten bjuder på kaffe. Vet ni dagens stora grej eller?! De gick jätte bra och plugga idag. Eller asså några spikar började falla på sin plats. De är ju alltid bra när de händer!

Och de är ett konstig talspråk. Eller har ja kanske citerat de fel?! Hoppas ni förstår innebörden i de hela.




Pepp


Kort i alla lägen

Jeffrey campell kunde inte hjälpa mig idag. Blev inte ens längre än Josefin. Ja som trodde ja skulle bli längre än henne bara ja tupera håret lite. Att jag är kort kommer alltid vara mitt största komplex så är de. Kul.

Fast glöm inte bort att de finns fördelar! ;)


Minimänniskans syn på tjuvar

Skönt att komma tillbaka till skolan idag. Fast ändå inte eftersom de verkligen är så sjukt mycket att stå i med.

Efter skolan åkte jag till lilla Tindra och typ myste. Hon och mamma kom och mötte mig vid bussen och då kom T springandes allt vad hon hade, hihi. Jag är fascinerad av henne. Hon förstår så mycket för att bara vara en minimänniska. Hon vet tillexempel allt om tjuvar...

-tjuvar tar, cyklar, lyckstolpar, mopeder, gulabilar, gräs, människor, fönster, frisörer.... Osv osv

Sammanfattning, tjuvar tar allt hon såg från bussen till lägenheten.

Allt ja kunde göra var att instämma, vissa tjuvar kanske tar gräs...!

Tror inte man får fängelse för det dock.



Ready for school

Ready for school imon då eller? Ja rätt så. Men vem hade inte velat ha ett lite längre lov?! Men ska ändå bli skönt att komma till rutinerna igen träffa alla saknade i skolan o sånt. Tror jag ska kicka igång terminen med Jeffrey campell. Julklappar är till för att användas. Hoppas de är många som frågar ifall jag har växt under lovet med. Då ska ja säga, men hallå de är ju skorna! Smartie :*

Jag och Jennifer va riktigt slöa på gymmet förut med, måste jag ju faktiskt säga om detta nu ska va en ärlig dagbok.


Plugg jullov

Nu ska ja köra till Uddevalla sedan blir det teoriplugg tills dom stänger som vanligt. Blir nog till att lösa en sak idag med. Säger vad det gäller senare eftersom jag är inte helt säker på de än.

Superbra att körkortsboken får plats i mitt fina iPad fodral.


Rip summerburst 2013

Dessa känslor som hänger med överallt asså! Ikväll är jag arg!

Kommer inte kunna gå på summerburst. Ska ge bort min biljett till en uteliggare och be han ravea sönder för mig. Åååh, nä ja ska lösa detta.


Stolpepoke

Kolla vilken jätteask den hade ni allt velat ha va? ;)

Vet ni va ja precis gjorde?! Ingen big deal egentligen men för mig va de! Körde i stan på korsvägen. Ja va inte ens rädd, sen körde ja om alla bildar ja såg med. De går bra nu asså! :D

Ja ska inte skryta för mycket... För de hände en grej som inte va så bra... Pappa om du läser detta, förlåt!!! Jätte mycket!!

Ja och mamma satt kvar i bilen så skulle ja backa lite så backade ja in i en liten stolpe. Men asså tror inte de blev några repor. Isf så lovar jag att betala.

Skulle bara göra en liten stolpe poke.

Men ja kan va lugn för pappa kommer inte få veta något, eftersom han inte läser min blogg. Tur de.




Enkelt val daah

Har ungefär sett ut såhär idag... Iaf har jag varit tänkande. Detta året ska jag försöka prioritera rätt.

Kommer ihåg känslan när jag var liten och var på släktmiddagar och mina "stora kusiner" inte var med. Då tyckte jag att dom var lika tråkiga varje gång.

Så de ja ville säga var att ikväll är jag hemma med dom skönaste gotlänningarna som finns. Allt för att inte vara den "tråkiga storkusinen. ;)






Ge mig lite party, tack!

Hey hey drop drop it hey hey
Shake your body like a belly dancer

Nä men serri har faktiskt tänkt ut ett straff till mig själv... Men har inte helt bestämt om jag är värd de än dock.


Självdisciplin

De är en egenskap som jag inte har. Men ska man har körkort måste man satsa. Funderar på om ja ska gå till jobbet eller till farmor eller något. För när jag är hemma och ska plugga får ja typ hälften så mycket gjort som ja borde. Bosses är stängt idag ifall ni undra.

Älskar denna låten, den ger en go känsla.


Beslutsångest

Okej då var vi här igen... Denna gången har jag beslutsångest. Mina kusiner kommer till oss ikväll, grejen med dom är att dom är från Gotland. Det innebär att jag knappt ser dom. Senast dom hälsa på va ja inte heller med.

Sen kom alternativ 2 åka till Lerum och äta middag med Cypern gänget. Saknar ju dom gaaaanska mycket. De är ungefär de ja reflekterar över just nu :)))


Dresscode??

Ska bara säga de... Hade inte ställt in mig på utgång eftersom ja inte orkade va bakis osv. Så de va därför ja tog på mig min allra "festligaste" tröja. Men champagnen jämnade ut de festliga. Haha


Först in på berså

Började kvällen med middag och bowling på stigscenter. Jätte god middag kantarell sås och något kött. Bowlingen gick sådär men fick till en strike. Efter personalfesten var de raka vägen till berså som gällde. När vi kom in va vi dom ändå som va där... Så vi intog VIP-rummet. Beställde champagne med och idag kan ja säga att bankkorten blöder

Vet inte exakt hur vi lyckades men fick äntligen ett svart VIP-kort! Värt!


Så inte redo

Not in action for the moment, please try again later !


#sßgg

Man kan ha solglasögon på vintern med väl? Ja klart man kan! Dom åker på nu sen tar jag gårdagens tröja #sßgg och draaaar.


Synd men sant

De är bevisat! Härmed erkänner jag att ja hatar när festerna slutar. Yes I do!


Swahger

Ja sover hos J&A godnatt!

En grej till... Blev en otippad utgång men mycket värt!!!
Eftersom de va torsdag hade jag min "dålig i sängen tröja"

Har över en miljon bilder på mig och Amanda med.


So galgy tonight

Här ligger ja med 7000 galgar. oh yeeah, that's my position right now!
Egentligen borde de hänga kläder på mina galgar, men mina kläder ligger tyvärr på golvet. Så dags att hänga upp dom.


Sjukaste

Vilken dag.. Har hunnit med massa bra saker. Dagen började med att jag körde till Mölndal. När vi kom fram kollade jag och pappa på bilar. Fast pappa är ju världens velekurre, köp bara den snyggaste bilen! Hallå?!

Sen kom Jennifer så åkte vi och träna och de är helt sjukt va jag är otränad just nu. De blir det ändring på.

Sjukaste grejen hände med. Tog en ripped fuel 5x som ja inte riktigt fick svalt ordentligt. Sen maxa ja på bandet och de slutade med att ja flög av bandet och spydde. De va bara Jennifer som såg som tur var.

Här får ni en bild från förra året när vi käka skräpmat. De kommer inte hända detta året!


Dålig sovare

Kunde inte sova så fixade mina appar i färgordning. HE HE


Världens största kli attack

Varför har jag utslag på min arm?! Om de är någon av er där ute som har bitit mig så va de inte snällt.
Nä men asså de kliar men man kan ju inte få myggbet nu....

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e37288ddf2b33d13001434.jpg" class="image">


Mindfuck

Kolla min hand den ser lite handikappad ut. Naomis julgran är ungefär 5 meter lång, bara så ni vet.


Motivation

Vi alla blir ju motiverade på olika sätt.. Detta kommer bli min bakgrundsbild på telefonen. Adriana Lima har ju världens snyggaste kropp asså! Den andra fetknoppen va ju med fin. Jag tror hon är från USA så hon vet inte om att ja kalla henne fetknopp. Plus att hon får skylla säg själv för ja sökte på fet kvinna på Google för att hitta henne.


LCHF

Mitt nyårs löfte är en klassiker... Ska börja träna mycket och äta nyttigt. Ska undvika kolhydrat och onyttigheter.
Så detta var dagens frukost, mkt gott. Imon har jag ett litet dilemma.. Men det lutar åt ett dubbelpass.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e34522ddf2b33c9e0011c6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e34522ddf2b33c9e0011c6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e34522ddf2b33c9e0011c6.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e34522ddf2b33c9e0011c6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e34571ddf2b33d0700107c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e34571ddf2b33d0700107c.jpg" class="image">


LCHF

Mitt nyårs löfte är en klassiker... Ska börja träna mycket och äta nyttigt. Ska undvika kolhydrat och onyttigheter.
Så detta var dagens frukost, mkt gott. Imon har jag ett litet dilemma.. Men det lutar åt ett dubbelpass.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e344cce087c36fa5968dc6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2044815/images/2013/pic_50e34522ddf2b33c9e0011c6.jpg" class="image">


Nyår

Har sagt att jag tycker nyår är överskattad... Men ja tar tillbaka det. De är ju riktigt mysigt. En fin högtid tycker jag allt att de är. De roligaste är att alla tjejer har fina klänningar, så om festen skulle vara tråkig är de ju bara och sitta och kolla runt lite.
Killarna känns så vuxna med sina kostymer and I like!

Naomi är en bra bartender med! ;)


Nyårs sms

De blir ju en del nyårs sms hit och dit men de ja blev gladast för va från farmor..haha Kan verkligen tänka mig hur långtid det tog att skriva detta sms. Hon la säkert ner 10 minuter på de. Aww, gullefarmor!

Och angående nyårs sms så håller jag på att skicka de nu!



2013

Okej kompisar. När jag ligger här då är de bloggen som är min grej... Och ja måste säga att ja är så sjukt redo dör 2013!!! Startade året med att vaska lite billig skumpa (hk dricka) de gjorde succé skål på dee. Nej nu blev ja mister rimmo igen.. Aa inte bra nä men ja värt!!




Gott ja!


RSS 2.0